Košík je prázdný
Kategorie zboží

Knihy o potravinářství a gastronomii

řadit podle: Oblíbenosti Ceny Názvu

Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti.

185,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek

Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pak přebírala škola.

119,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby …

293,00 Kč
včetně DPH

Skladem 3 ks Odesíláme ve čtvrtek

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

303,00 Kč
včetně DPH

Skladem 5 ks Odesíláme ve čtvrtek

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

293,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek

Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků.

298,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace.

360,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek

Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry.

360,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek

Kniha navazuje na publikaci Příprava pokrmů I. a nabízí možnosti, jak v kuchyni využít méně obvyklé potraviny, jakými jsou například povzbudivé potraviny, exotické rostliny a další.

417,00 Kč
včetně DPH

Skladem 5 ks Odesíláme ve čtvrtek

Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce.

99,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek

Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky.

179,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme ve čtvrtek

Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech.

1 150,00 Kč
včetně DPH

Skladem 2 ks Odesíláme ve čtvrtek

Čtvrtá knížka Gastromapy je žloutkově žlutá! Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka.

535,00 Kč
včetně DPH

Skladem > 5 ks Odesíláme v pátek 10.5.